Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintjük pirospaprikával, gyorsan felengedjük kevés vízzel és felforraljuk. Amikor zsírjára pirult, beletesszük az apró kockára vágott burgonyát és néhány percig pároljuk. Megsózzuk és felengedjük 8dl forró vízzel. Beletesszük a marhahúsleves-kockát és addig főzzük, amíg a burgonya félig megpuhul. Hozzáadjuk a kisebb kockára vágott zöldpaprikát és paradicsomot, majd puhára főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízlés szerint csipetkét is főzhetünk bele, attól tartalmasabbá válik.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajban megpirítjuk, finomra vágott, apró kockára, burgonya félig, kisebb kockára, pirospaprikával, marhahúsleves, tartalmasabbá, paradicsomot, zöldpaprikát, pirospaprika, vöröshagymát, felforraljuk, felengedjük, megpirítjuk, gulyásleves, felengedjük, zöldpaprika, vöröshagyma, beletesszük, Beletesszük, fokhagymát, Hozzáadjuk, Meghintjük, paradicsom, leveskocka, Megsózzuk, burgonyát, fokhagyma, csipetkét, főzhetünk, olaj, vöröshagyma, burgonya, gerezd fokhagyma, leveskocka, zöldpaprika, paradicsom, pirospaprika,
|
|
|
|
|