Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fahéjból, a szegfűszegből és egy citrom lehámozott héjából körülbelül 1dl vízzel fűszerkivonatot készítünk, majd hagyjuk kihűlni. 2 darab narancsot meghámozunk, kettőnek pedig lereszeljük a héját, majd a levüket kifacsarjuk. A kifacsart narancsleveket, a 100%-os narancslevet, a fűszerkivonatot, a joghurtot, és a 2 darab narancs lereszelt héját egy lábosba tesszük, és néha megkeverve felforraljuk. Ha felforrt, utánízesítünk, majd lehűtjük.
A lehámozott narancshéjat apró kockákra vágjuk, és kevés cukorral kandírozott narancshéjat készítünk belőle.
A tojásfehérjéket kevés porcukorral kemény habbá verjük, és kanállal forrásban lévő vízbe galuskákat szaggatunk belőle.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A lehűlt narancslevest a habgaluskákkal tálaljuk, melyeknek a tetejére kevés kandírozott narancshéj kerül.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
citrom lehámozott, levüket kifacsarjuk, kifacsart narancsleveket, 100%-os narancslevet, lábosba tesszük, lehámozott narancshéjat, tojásfehérjéket kevés, lehűlt narancslevest, habgaluskákkal tálaljuk, tetejére kevés, fűszerkivonatot, tojásfehérjéket, fűszerkivonatot, habgaluskákkal, narancsleveket, utánízesítünk, szegfűszegből, narancslevest, habgaluskával, tojásfehérje, narancslevet, narancshéjat, Narancsleves, felforraljuk, narancshéjat, kifacsarjuk, kandírozott, édesítőszer, kandírozott, porcukorral, lereszeljük, meghámozunk, lehámozott, megkeverve, galuskákat, szaggatunk, narancs, 100%-os narancslé, natúr joghurt, citrom héja, szem szegfűszeg, fahéj, ízlés szerint édesítőszer, tojásfehérje,
|
|
|
|
|
Pizza
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|