Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókból könnyű tésztát gyúrunk,melyet 3 részre osztunk ,és tepsi hátán lapot sütünk belőle.
A töltelékhez az egyik lapot jól összetörjük,meglocsoljuk a rummal,beleöntjük a meggybefőttet levével együtt.hozzákeverjük a darált diót is ,jó pépesnek ,lucskosnak kell lennie.Az egyik lapot tepsibe tesszük,rákenjük a tölteléket,beborítjuk a másik lappal,letakarjuk és legalább egy napig pihentetjük,hogy jól megpuhuljon.2x4-es darabokra vágjuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó vastagon be is szórhatjuk porcukorral.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.27 07:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
|
hozzávalókból könnyű, egyik lapot, meggybefőttet levével, darált diót, másik lappal, napig pihentetjük, meggybefőttet, hozzávalókból, hozzákeverjük, meglocsoljuk, összetörjük, meggybefőtt, Töltelékhez, pihentetjük, töltelékhez, megpuhuljon, porcukorral, szórhatjuk, letakarjuk, beborítjuk, tölteléket, lucskosnak, beleöntjük, darabokra, Tésztához, rákenjük, magozott, pépesnek, margarin, legalább, vastagon, lehessen, Tésztához, liszt, margarin, cukor, tojás sárgája, csomag sütőpor, citrom reszelt héja, Töltelékhez, tészta, üveg magozott meggybefőtt, darált,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|