Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy lábasban/magas falú serpenyőben felolvasztott zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát.
Hozzáadjuk a felkockázott húst, és kb. 3 percig pirítjuk.
Hozzáadjuk a lisztet, jól elkeverjük, és további 3 percig sütjük.
Lehúzzuk a tűzről, megsózzuk, hozzáadjuk a fokhagymát (apróra vágva vagy fokhagymanyomón áttörve), borsot, paprikát, jól elkeverjük, visszarakjuk a tűzre, és hozzáadjuk a vizet és a sört.
Felforraljuk, és fedő alatt pároljuk kb. 1 órán át. Időről időre megkeverjük, hogy ne égjen meg. Mindezt addig csináljuk, amíg megpuhul a hús.
Knédlivel, tésztával vagy csak kenyérrel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tányéron a kész gulyást megszórhatjuk reszelt sajttal.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.10 15:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, felkockázott húst, kész gulyást, fokhagymanyomón, felolvasztott, megszórhatjuk, felkockázott, visszarakjuk, Felforraljuk, pirospaprika, pasztőrözött, megkeverjük, serpenyőben, vöröshagyma, hozzáadjuk, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, elkeverjük, elkeverjük, Hozzáadjuk, fokhagymát, megsózzuk, Knédlivel, tésztával, kenyérrel, csináljuk, fokhagyma, lábasban, üvegesre, marhahús vöröshagyma, zsír gerezd fokhagyma, pasztőrözött legjobb, bors,
|
|
|
|
|