Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A páchoz való szezámmagot pirítsuk meg a száraz serpenyőben, majd morzsoljuk össze.
Egy tálban keverjük össze a pác hozzávalóit.
Adjunk hozzá három szál apróra vágott snidlinget. A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra és tegyük a pácba egy órára.
Szúrjuk a húst hosszú pálcikákra. Egy részét forgassuk meg paprikában, egy részét a szezámmagban, egy részét pedig hagyjuk tisztán.
Forró olajon süssük meg a csirkét, kb. 2 percig minden oldalán. Tálalásnál a salátalevélre helyezzük az uborkadarabokat, a felcsíkozott sárgarépát, a snidlignet és a pálcikás húsokat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vendégváráskor kiváló vacsora.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2013.12.05 15:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
páchoz való, száraz serpenyőben, tálban keverjük, csirkemellet vágjuk, húst hosszú, részét forgassuk, részét pedig, salátalevélre helyezzük, felcsíkozott sárgarépát, pálcikás húsokat, uborkadarabokat, fokhagymagerezd, Vendégváráskor, salátalevélre, Fűszerkeverék, felcsíkozott, csirkemellet, szezámmagban, szezámmagot, serpenyőben, hozzávalóit, Tálalásnál, pálcikákra, snidlinget, morzsoljuk, paprikában, Csirkemell, szezámolaj, szójaszósz, sárgarépát, snidlignet, csirkemell, szezámmag, sárgarépa, helyezzük, forgassuk, sárgarépa, csirkemell, fokhagymagerezd, uborka, édes paprika, evőkanál szezámolaj, gyömbér friss, fehérbor, evőkanál szezámmag, evőkanál szezámmag, szójaszósz világos, saláta, kiskanál bors őrölt,
|
|
|
|
|