Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymákat hosszában félbevágjuk, és kb fél cm vastag szeletekre vágjuk.
Olajon üvegesre sütjük, majd sóval, borssal, pirospaprikával pörkölt alapot készítünk, beletesszük a babérlevelet, és ízlés szerint a fokhagymát.
Hozzáadjuk a karikákra vágott paprikát, majd kb 2 dl vízzel félkészre pároljuk, addig a májat felkockázzuk.
Ha a paprika már majdnem kész, hozzáadjuk a májat, és lassú tűzön fedő alatt készre pároljuk.
Ízlés szerint tarhonyával vagy rizzsel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Krumplipürével is tálalhatjuk, nagyon finom.Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2014.11.28 13:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymákat hosszában, karikákra vágott, májat felkockázzuk, pirospaprikával, Krumplipürével, fűszerpaprika, babérlevelet, felkockázzuk, beletesszük, vöröshagyma, tarhonyával, tálalhatjuk, félbevágjuk, kaliforniai, babérlevél, szeletekre, Hozzáadjuk, hozzáadjuk, fokhagymát, napraforgó, fokhagyma, hagymákat, félkészre, karikákra, hosszában, készítünk, sertésmáj, pároljuk, pároljuk, sertésmáj, közepes vöröshagyma, napraforgó olaj, babérlevél, ízlés szerint, bors ízlés szerint, fűszerpaprika ízlés szerint,
|
|
|
|
|