Fogás: főétel, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Éles késsel nagy lappá kinyitjuk a húst. A belső részét bedörgöljük zúzott fokhagymával, és sózzuk-borsozzuk. Vékony csíkokra vágjuk a zöldségeket. Megszórjuk vele a húst, feltekerjük, cukorspárgával több helyen átkötjük. Kizsírozunk egy tepsit, belerakjuk az előkészített húst. A tetejét nagyon alaposan bedörzsöljük sóval (attól lesz majd ropogós-hólyagos). Öntünk alá egy-két deci vizet, alufóliával lezárjuk, és 160 fokos sütőben sütjük legalább két órán keresztül. Közben néha ellenőrizzük, és ha elforrna alóla a víz, mindig pótoljuk. Ha már elég puha, levesszük róla az alufóliát, felemeljük a sütő hőmérsékletét 200 fokra, és szépen megpirítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
1 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.28 17:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
frenco69 |
2015.01.06. 14:26 (#1) |
|
|
Ügyes!!!!! |
| |
|
|
|
belső részét, előkészített húst, tetejét nagyon, sütő hőmérsékletét, cukorspárgával, hőmérsékletét, malacpecsenye, fokhagymával, ellenőrizzük, petrezselyem, bedörzsöljük, előkészített, bedörgöljük, alufóliával, megpirítjuk, zöldségeket, Kizsírozunk, feltekerjük, Megszórjuk, császárhús, belerakjuk, felemeljük, levesszük, borsozzuk, alufóliát, kinyitjuk, sárgarépa, fokhagyma, keresztül, étvágyat, zsír, őrölt bors, gerezd fokhagyma, cikk zeller sárgarépa, bőrös császárhús,
|
|
|
|
|