Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kockára vágott füstölt szalonnát és sertéshúst olajon megpirítom. A húst őrölt borssal, a grillfűszerrel, zúzott fokhagymával ízesítem, majd ha megpirult, szükség szerint víz hozzáadásával puhára párolom. Ezalatt a kockára vágott burgonyát megsütöm.
Ha a hús megpuhult, hozzáadom a felkockázott paprikát, paradicsomot. A húst és a burgonyát óvatosan összerázzuk és 2 percig párolom.
Belerakok 1-2 fokhagymás fűszerkockát, majd az egészet összeforgatom. Friss finomra vágott petrezselyemzölddel megszórom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kovászos uborkát vagy savanyú káposztát kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szabonori
2014.01.14 10:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kockára vágott, húst őrölt, felkockázott paprikát, burgonyát óvatosan, egészet összeforgatom, fokhagymagerezd, grillfűszerrel, összeforgatom, hozzáadásával, paradicsomot, felkockázott, aprópecsenye, fokhagymával, fűszerkockát, fűszerkocka, összerázzuk, megpirítom, paradicsom, sertéshúst, fokhagymás, sertéscomb, fokhagymás, hozzáadom, megpuhult, káposztát, megpirult, burgonyát, burgonyát, szalonnát, megszórom, Belerakok, kiskanál grill fűszer, fokhagymás fűszerkocka, evőkanál étolaj, füstölt szalonna, sertéscomb, aprított fokhagymagerezd, burgonya, paradicsom, paprika, bors,
|
|
|
|
|