Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, majd ráteszem a csíkokra vágott húst és nagy lángon sütöm. Megszórom sóval, borssal és majoránnával, valamint pirospaprikával. 10 perc alatt kész van, de mielőtt teljesen megsül, beleteszem a zúzott fokhagymát is. A burgonyát meghámozom, majd vagy kockára, vagy hasábra vágom és bő, forró olajban pirosra sütöm. Mikor kiszedtem és lecsepegtetem, összekeverem a pecsenyével. Picit állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek, majd tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
1 komment
|
27 ember kedveli
|
kunattilane
2014.05.25 19:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
maja666 |
2014.05.27. 00:40 (#1) |
|
|
Én vékony csíkokra vágott backont szoktam alá sütni és csak fokhagymát teszek bele (hagymát nem), természetesen sózom és fekete borssal is megszórom, így jobban hasonlít a brassóihoz. Érdemes kipróbálni |
| |
|
|
|
apróra vágott, csíkokra vágott, zúzott fokhagymát, burgonyát meghámozom, ízek összeérjenek, pirospaprikával, csirkemellfilé, lecsepegtetem, megdinsztelem, csirkebrassói, pirospaprika, majoránnával, összeérjenek, összekeverem, pecsenyével, meghámozom, fokhagymát, beleteszem, Megszórom, majoranna, kiszedtem, fokhagyma, burgonyát, teljesen, étvágyat, valamint, csíkokra, ráteszem, sütéshez, burgonya, hagymát, csirkemellfilé, burgonya, csipet, csipet bors, gerezd áttört fokhagyma, pirospaprika, étolaj sütéshez, csipet majoranna,
|
|
|
|
|