Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fácánmelleket kiklopfolom, majd a szalonnát rátűzdelem, kissé megsózom, majd állni hagyom fél órát. Ezután a lisztbe beleforgatom, majd olajon kissé megsütöm, és félreteszem. A visszamaradt zsiradékban megpirítom a felaprózott hagymát, majd beleszórom a paprikát, és hozzáadom a felszeletelt gombát, zöldpaprikát, paradicsomot és a húst. Annyi vizet adok hozzá, amennyi szükséges ahhoz, hogy teljesen puhára pároljam, valamint a borral kipótolom közben. Amikor minden puhára főtt, tejfölt teszek bele, majd galuskával kínálom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.06.09 22:23
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fácánmelleket kiklopfolom, szalonnát rátűzdelem, lisztbe beleforgatom, visszamaradt zsiradékban, felaprózott hagymát, felszeletelt gombát, borral kipótolom, fácánmelleket, zöldpaprikát, felszeletelt, beleforgatom, paradicsomot, visszamaradt, pirospaprika, zsiradékban, mindenkinek, félreteszem, kiklopfolom, felaprózott, megpirítom, rátűzdelem, galuskával, beleszórom, szalonnát, hozzáadom, szükséges, kipótolom, mellfilé, szalonna, pároljam, teljesen, valamint, megsózom, csipet, tejföl, étolaj, csipet bors, csipet őrölt bors, hagyma, száraz fehérbor, gomba, pirospaprika, szalonna, fácán mellfilé,
|
|
|
|
|