Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst bedörzsöljük sóval, borssal. A hagymát karikákra vágjuk,
a hús egyik felére tesszük, majd befedjük a vékonyra felszeletelt
szalonnával, erre ráhajtjuk a hús másik felét.
Mindegyik hús tetejére egy karika fűszervajat teszünk és sütőben
megsütjük.
Fűszervaj:
10 dkg vajat habosra keverünk, sózzuk, teszünk bele zúzott
fokhagymát és petrezselyem zöldjét.
Rudat formálunk belőle és folpackba csomagolva hűtőbe tesszük,
hogy szeletelhető legyen.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.04 02:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
szelidszeder |
2012.01.04. 16:18 (#1) |
|
 |
Biztosan nagyon finom lehet.Fűszervajjal még nem próbáltam.Viszem a receptet és 7végére el is készítem.Köszönöm szépen. |
| |
|
|
|
húst bedörzsöljük, hagymát karikákra, vékonyra felszeletelt, karika fűszervajat, füstöltszalonna, felszeletelt, bedörzsöljük, petrezselyem, szeletelhető, petrezselyem, fűszervajat, vöröshagyma, szalonnával, sertéstarja, csomagolva, fokhagymás, fokhagymát, szeletelt, ráhajtjuk, karikákra, folpackba, formálunk, fokhagyma, Mindegyik, fűszervaj, megsütjük, Fűszervaj, Fűszeres, keverünk, vékonyra, szeletelt sertéstarja, füstöltszalonna, vöröshagyma, zúzott fokhagyma, petrezselyem zöld,
|
|
|
|
|