Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tészta alapanyagait nyújthatóvá gyúrjuk, kivajazott-lisztezett tepsiben tűpróbáig sütjük.
A pudingot felfőzzük a tejben.
A margarint kikeverjük a porcukorral. Ha a puding kihűlt, hozzákeverjük.
Majd hozzákeverjük a gesztenyemasszát is.
A tésztát megkenjük a krémmel.
A tetejére kemény habbá verjük a Hulalát a porcukorral, végül megszórjuk tortadarával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
penge198
2012.09.21 18:02
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta alapanyagait, pudingot felfőzzük, margarint kikeverjük, puding kihűlt, tésztát megkenjük, tetejére kemény, gesztenyemasszát, gesztenyemassza, hozzákeverjük, hozzákeverjük, alapanyagait, tojássárgája, tojásfehérje, tortadarával, porcukorral, porcukorral, nyújthatóvá, lisztezett, gesztenyés, kivajazott, kikeverjük, megszórjuk, megkenjük, pudingpor, margarint, felfőzzük, tűpróbáig, tepsiben, vaníliás, pudingot, kakaópor, tetejére, liszt, sütőpor, porcukor, kakaópor, tojássárgája, tojásfehérje, olaj, gesztenyemassza, vaníliás pudingpor, porcukor, margarin, Hulala, porcukor,
|
|
|
|
|
Briós
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|