Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat ledaráljuk, a tejbe beáztatott zsemléket hozzáadjuk, ízesítjük sóval, borssal kevés citromlével.
Hozzáadjuk a tojásokat, zsemlemorzsát és a szezámmag felét. Az egészet összekeverjük, apró pogácsákat formázunk belőle és vajban megsütjük.
Elkészítjük a salátát. Az endíviákat félbevágjuk. Vajon cukrot karamellizálunk, amihez hozzáadjuk az endíviákat, kevés ideig pirítjuk és felengedjük a narancslével. Sózzuk, borsozzuk, és egy kevés balzsamecettel ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az endívia vastag ereit vágjuk ki, mert ez keserű.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.03 10:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halat ledaráljuk, tejbe beáztatott, szezámmag felét, egészet összekeverjük, endíviákat félbevágjuk, kevés balzsamecettel, endívia vastag, karamellizálunk, balzsamecettel, zsemlemorzsát, összekeverjük, narancslével, zsemlemorzsa, zöldfűszeres, Elkészítjük, citromlével, balzsamecet, félbevágjuk, felengedjük, Hozzáadjuk, ledaráljuk, beáztatott, hozzáadjuk, majonézzel, pogácsákat, endíviákat, hozzáadjuk, endíviákat, zsemléket, ízesítjük, megsütjük, szezámmag, Halfasírt, halfilé tengeri, zsemle, zsemlemorzsa, narancslé, evőkanál cukor, tojás, evőkanál szezámmag, saláta endívia, citrom, bors, balzsamecet,
|
|
|
|
|