Fogás: egyéb, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A liszttel elmorzsoljuk a margarint, az élesztőt , a sót, és annyi tejfölt,hogy a tészta könnyen gyúrható legyen.30 percig pihentetjük.Kb.1cm vastagra nyújtjuk és 4cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Minden második közepét kilyukasztjuk. A tojást felverjük ,megkenjük a tele korongokat majd ráhelyezünk egy lyukasat. Margarinnal megkent sütőlapra tesszük és szép aranysárgára sütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a liszttel egy kis tejjel simára keverjük
A többi tejet hozzáadva felfőzzük és belekeverjük a reszelt sajtot. A vajat kihabosítjuk összekeverjük a kihűlt krémmel végül belekeverjük a reszelt füstölt sajtot is.
Ha a pogácsa kihűlt megtöltjük a krémmel és megszórjuk reszelt sajttal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
El lehet készíteni előző nap !
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
ibicimama
2012.03.06 15:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszttel elmorzsoljuk, tészta könnyen, tojást felverjük, tele korongokat, tojások sárgáját, többi tejet, reszelt sajtot, vajat kihabosítjuk, kihűlt krémmel, reszelt füstölt, pogácsa kihűlt, összekeverjük, kilyukasztjuk, kihabosítjuk, aranysárgára, belekeverjük, belekeverjük, elmorzsoljuk, kiszaggatjuk, kikenéséhez, ráhelyezünk, Margarinnal, Sajtkrémmel, pihentetjük, megtöltjük, korongokat, megszórjuk, felverjük, sütőlapra, felfőzzük, megkenjük, hozzáadva, készíteni, margarint, trappista, Tésztához, lyukasat, Tésztához 20dkg Ráma, 40dkg liszt, 3dkg élesztő, kávés, tojás, tejföl, Ráma sütőlap kikenéséhez, Töltelék, evőkanál liszt, tojás sárgája, reszelt sajt trappista, füstölt reszelt sajt,
|
|
|
|
|