Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a mazsolát, és a durvára vágott diót, mandulát vagy mogyorót, Hozzáadjuk az előzőleg felolvasztott margarint, könnyedén összekeverjük és a masszát beleöntjük a kikent és kilisztezett őzgerinc formába. Előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük 200 C fokon A kihűlt süteményt 1,5 cm-es szeletekre vágjuk,és néhány percre még visszatesszük az 50 C fokos sütőbe szikkadni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sütemény elkészítéséhez felhasználhatjuk régebben megmaradt és lefagyasztott tojásfehérjéket .
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.27 16:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felvert tojásfehérjéhez, durvára vágott, előzőleg felolvasztott, masszát beleöntjük, kihűlt süteményt, sütemény elkészítéséhez, felhasználhatjuk, tojásfehérjéhez, tojásfehérjéket, elkészítéséhez, Előmelegített, összekeverjük, felolvasztott, kristálycukor, lefagyasztott, visszatesszük, kilisztezett, tojásfehérje, Hozzáadjuk, hozzáadjuk, beleöntjük, finomliszt, szeletekre, süteményt, szikkadni, margarint, megmaradt, könnyedén, előzőleg, mandulát, őzgerinc, mazsolát, margarin, dió mandula vagy mogyoró, kristálycukor, finomliszt, rumba áztatott mazsola, tojásfehérje,
|
|
|
|
|