Fogás: előétel, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát, sárgarépát egyforma nagyságú darabokra felvágom és külön-külön sós vízben majdnem puhára főzöm , majd leszűröm .
A tojásokat is keményre főzöm , megtisztítom , ugyanakkorára vágom fel mint a többi hozzávalót.
Az uborkákat és a füstölthúst is felkockázom .
Egy nagyobb tálban az összes hozzávalót összekeverem , kóstolás után ha kell megsózom még.
Legalább 1-2 órára a hűtőbe rakom , hogy összeérjenek az ízek.
Ezután adagolom ki guszta kis poharakba, majd a tetejére kevés majonézt locsolok .
Zellerlevéllel fogom díszíteni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez az a fajta előétel ,amit előre is el lehet készíteni, ha jönnek a barátok csak elő kell venni a hűtőből.
Aki szereti, a füstölthús helyett használhat füstölt nyelvet is, azzal is nagyon finom lesz.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.27 21:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
többi hozzávalót, nagyobb tálban, összes hozzávalót, hűtőbe rakom, tetejére kevés, barátok csak, füstölthús helyett, Zellerlevéllel, ugyanakkorára, megtisztítom, Füstölthúsos, összeérjenek, összekeverem, zellerlevél, felkockázom, füstölthúst, hozzávalót, használhat, füstölthús, füstölthús, sárgarépát, hozzávalót, tojásokat, poharakba, darabokra, sárgarépa, burgonyát, uborkákat, díszíteni, zöldborsó, készíteni, tetejére, megsózom, főtt füstölthús, hagyobb burgonya, sárgarépa, konzerv zöldborsó, tojás, ecetes uborka, bors, majonéz, zellerlevél,
|
|
|
|
|