Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Azzal kezdjük, hogy a burgonyát előre megfőzzük.
Alaplevet vagy húslevest felteszünk a tűzhelyre, a főtt burgonyát apró kockára vágjuk, beletesszük az alaplébe, megsózzuk, borsozzuk. Beleöntjük a tejfölt, majd pici fehérbor, borecet és citromreszelék következik.
Az avokádót meghámozzuk, apró kockára vágjuk. Az avokádó másik felét, amit most nem használunk fel, le kell fordítani, így nem barnul meg. (Az avokádót beletehetjük a tálalásnál, vagy a főzés végén. 4 percig állni hagyjuk, és akkor tálaljuk.)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalásnál a tányérba tesszük az avokádót, ráöntjük a levest, a tetejére durvára vágott petrezselymet szórunk. Az avokádóból vágott két vékony szelettel díszítjük.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.28 08:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát előre, főtt burgonyát, avokádót meghámozzuk, avokádó másik, avokádót beletehetjük, főzés végén, tányérba tesszük, tetejére durvára, avokádóból vágott, citromreszelék, petrezselymet, beletehetjük, petrezselyem, csirkealaplé, meghámozzuk, beletesszük, felteszünk, Beleöntjük, következik, tálalásnál, használunk, avokádóból, avokádóval, Tálalásnál, megsózzuk, szelettel, megfőzzük, borsozzuk, burgonyát, díszítjük, burgonyát, tűzhelyre, húslevest, Alaplevet, fordítani, burgonya, liter csirkealaplé, bors, kömény római, borecet, reszelve citrom, tejföl, avocadó, csomag petrezselyem,
|
|
|
|
|