Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Először válasszuk szét a tojásfehérjét és sárgáját.
A tojássárgát keverjük össze a porcukorral, majd adjuk hozzá a kakaót és a sütőport.
A tojásfehérjéket verjük kemény habbá.
A két tál tartalmát óvatosan keverjük össze, majd öntsük a sütőpapírral bélelt tepsibe.
Előmelegített sütőben süssük meg.
Miután kivettük a sütőből, hagyjuk a tepsiben 10 percig hűlni, majd takarjuk le konyharuhával, és 1,5-2 óráig pihentessük.
Végül a piskótát töltsük meg ízlés szerint, tekerjük fel, és már tálalhatjuk is!
sütési hőfok: 180°C
tepsi mérete: 25×35 cm
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feviroza
2015.05.12 09:27
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojássárgát keverjük, tojásfehérjéket verjük, sütőpapírral bélelt, piskótát töltsük, tojásfehérjéket, Előmelegített, tojásfehérjét, konyharuhával, sütőpapírral, tálalhatjuk, tojássárgát, pihentessük, porcukorral, cukrozatlan, tartalmát, válasszuk, Tejmentes, keverjük, kakaópor, tepsiben, porcukor, takarjuk, étvágyat, kivettük, sütőport, piskótát, sárgáját, keverjük, óvatosan, tekerjük, porcukor, cukrozatlan kakaópor, tojás, sütőpor,
|
|
|
|
|