Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húsokat és a szalonnát kockára vágom, majd a fokhagymával együtt, négyszer-ötször ledarálom. Ezután egy tálba rakom és a többi hozzávalóval, 8-10 perc alatt, nagyon alaposan összedolgozom. Letakarva, hűtőszekrényben érlelem, 6-8 órán át. Másnap, vizes kézzel, ujjnyi kolbászokat formálok belőle, majd parázs fölött, megforrósított, olajjal megkent rostélyon, többször megforgatva, kb. 10 perc alatt megsütöm. Rostély híján a konyhában, teflonserpenyőben is megsüthető. Mustárral és puha kenyérrel kínálom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.26 15:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát kockára, fokhagymával együtt, tálba rakom, többi hozzávalóval, hűtőszekrényben, megforrósított, szódabikarbóna, fokhagymakrém, összedolgozom, fokhagymával, hozzávalóval, kolbászokat, húsrudacska, megforgatva, kávéskanál, pirosarany, kávéskanál, megsüthető, kávéskanál, ledarálom, Letakarva, Rostélyon, rostélyon, konyhában, szalonnát, borsikafű, fokhagyma, Mustárral, kenyérrel, sertéshús, marhahús, sertéshús, füstölt szalonna, gerezd fokhagyma, kávéskanál fokhagymakrém, szódabikarbóna, kanál, kávéskanál pirosarany, kávéskanál borsikafű, étolaj,
|
|
|
|
|