Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat egy nagyobbacska, vastag aljú edénybe tesszük és lassú tűzön, állandóan kavargatjuk, amíg a cukor feloldódik. A keveréket felforraljuk, majd a forrástól számított, kerek 10 percig hagyjuk forrni, állandóan kavargatva. A tűzről levéve, hideg vízfürdőbe állítjuk és kihűtjük. Amint hűl, annál inkább sűrűsödik. Töltsük csavaros üvegbe és hűtőben tároljuk. Bármilyen krémhez, fagylalthoz, desszerthez felhasználhatjuk, de mindig vegyük figyelembe édességét. A receptben írt cukormennyiséget ennek függvényében csökkentsük!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki a sűrített tejet friss kenyérrel.Isteni.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2013.12.02 17:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukor feloldódik, keveréket felforraljuk, forrástól számított, tűzről levéve, sűrített tejet, cukormennyiséget, felhasználhatjuk, felforraljuk, nagyobbacska, függvényében, hozzávalókat, desszerthez, fagylalthoz, kavargatjuk, csökkentsük, Próbáljátok, vízfürdőbe, kavargatva, feloldódik, figyelembe, kenyérrel, keveréket, forrástól, állandóan, számított, állandóan, sűrűsödik, Bármilyen, édességét, receptben, porcukor, porcukor, csomag vaníliás cukor,
|
|
|
|
|