Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, s ha kihűlt, meghámozzuk és kockákra vágjuk.
A feldarabolt zöldségeket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A hámozott almát, az ecetes uborkákat kockára vágjuk, összekeverjük, majd sóval, borssal, citromlével, mustárral ízesítjük, és hozzávegyítjük a majonézt.
Az öntethez a petrezselymet és a metélőhagymát felaprítjuk, a tejfölt, a joghurtot krémesre keverjük. Sózzuk, borsozzuk, és a szétnyomott fokhagymával ízesítjük, s hozzáadjuk a fűszernövényeket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tálaláshoz a salátát leveleire bontjuk. A főtt tojásokat meghámozzuk, félbevágjuk, ráfektetjük a salátalevelekre, ráhalmozzuk a majonézes salátát, és meglocsoljuk az öntettel.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.30 09:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát enyhén, feldarabolt zöldségeket, hámozott almát, ecetes uborkákat, metélőhagymát felaprítjuk, joghurtot krémesre, szétnyomott fokhagymával, salátát leveleire, főtt tojásokat, majonézes salátát, fűszernövényeket, salátalevelekre, lecsepegtetjük, hozzávegyítjük, metélőhagymát, petrezselymet, összekeverjük, fokhagymával, petrezselyem, metélőhagyma, meglocsoljuk, szétnyomott, meghámozzuk, citromlével, meghámozzuk, ráfektetjük, zöldségeket, ráhalmozzuk, felaprítjuk, keménytojás, félbevágjuk, feldarabolt, tálaláshoz, tálaláshoz, hozzáadjuk, borsozzuk, vegyes zöldség, szem burgonya, ecetes uborka, alma, keménytojás, majonéz, Fűszeres öntethez, pohár joghurt, pohár tejföl, csokor metélőhagyma, gerezd fokhagyma, csokor petrezselyem, saláta,
|
|
|
|
|