Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A darált kekszet összegyúrom a cukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel. Csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes tepsibe egy kevés darált kekszet szórok, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodom a keksztésztát.
A túrót összekeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel és a kekszre simítom.
Az Aranka krémport a tejjel egy elektromos habverővel jó sokáig keverem. Minél tovább keverem, annál keményebb krém lesz belőle. Ezt a túrókrém tetejére simítom.
A tejszínt felverem a vaníliával és a vaníliás krémre kenem. A tetejére reszelt csokit szórok, és a hűtőbe teszem tálalásig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A látványa is magáért beszél! Ezt még sütni sem kell, tehát, aki nem tud sütni, az is meg tudja csinálni!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.11 12:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
darált kekszet, kevés tejjel, közepes tepsibe, kevés darált, túrót összekeverem, vaníliás cukorral, habbá vert, kekszre simítom, elektromos habverővel, túrókrém tetejére, tejszínt felverem, vaníliás krémre, tetejére reszelt, hűtőbe teszem, belenyomkodom, linzertészta, keksztésztát, összekeverem, porcukorral, margarinnal, összegyúrom, elektromos, habverővel, háztartási, tejszínnel, vaníliával, keménységű, csokoládé, keményebb, tálalásig, vaníliás, cukorral, ragadjon, annyival, tejszínt, Tetejére, vaníliás, látványa, vaníliás, tetejére, réteg, darált háztartási keksz, Ráma margarin, porcukor, kevés tej, réteg, túró, porcukor izlés szerint, tejszín, vaníliás cukor, réteg, Aranka vaníliás krémpor, tej, vaníliás cukor, réteg, tejszín, vanília, Tetejére reszelt csokoládé,
|
|
|
|
|