Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A forrásban lévő enyhén sós, és olajos vízbe beleöntjük a kifőzni való tésztás és addig főzzük míg puha nem lesz! Ez után meg csináljuk a Bolognai spagetti alapot! A darát húst egy kis olajon megpirítjuk, adunk hozzá vizet és ráöntjük a spagetti alapot , és ezt addig főzzük míg meg nem fő!
A kifőtt tésztát egy magas falú tepsibe helyezzük egyenletesen elsimítjuk és ráöntjük a spagetti alapot! Ezek után olajjal kikeverjük a tejfölt és rátesszük az egész tetejére és megszórjuk az egészet reszelt sajttal!
Ezután betesszük a sütőbe és addig sütjük amíg a sajt meg nem pirul !
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Amikor a tejfölt tesszük a tésztára , akkor kinek milyen ízlése szerint lehet még egy picit fűszerezni! Én például fokhagymás sót szoktam rá tenni, mert úgy kicsit csiccsentősebb lesz
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
yukiii96
2013.03.21 21:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
forrásban lévő, kifőzni való, darát húst, spagetti alapot, kifőtt tésztát, magas falú, egész tetejére, egészet reszelt, tejfölt tesszük, picit fűszerezni, csiccsentősebb, egyenletesen, megpirítjuk, fokhagymás, elsimítjuk, beleöntjük, fűszerezni, megszórjuk, kikeverjük, trappista, rátesszük, csináljuk, betesszük, alapanyag, forrásban, helyezzük, darálthús, spagetti, tésztára, tetejére, ráöntjük, spagetti, étvágyat, spagetti, Bolognai, spagetti, csomag kifőzni való tészta, doboz tejföl, darab trappista sajt,
|
|
|
|
|