Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát kockákra vágjuk, és zsírjára sütjük.
Majd ezen a zsiradékon elkezdjük párolni a kockára vágott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott csirkehúst, és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, kevés vízzel felengedjük, és lassú tűzön pároljuk.
Ha már a hús megpuhult, akkor hozzáadjuk a paradicsompürét, majd a csíkokra vágott sonkát és uborkát, és csak annyi vizet, hogy mire elkészül, sűrű szaftja legyen.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült krumplival tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.10 21:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát kockákra, zsiradékon elkezdjük, kockára vágott, vékony csíkokra, csíkokra vágott, paradicsompürét, paradicsompüré, csirkemellből, vöröshagymát, vöröshagyma, fehéredésig, felengedjük, csirkehúst, Hozzáadjuk, zsiradékon, hozzáadjuk, krumplival, csirkemell, borsozzuk, megpuhult, elkezdjük, szalonnát, pároljuk, pirítjuk, tálaljuk, kockákra, zsírjára, szalonna, csíkokra, gépsonka, csíkokra, csirkemell, füstölt szalonna húsos, gépsonka, csemege uborka, paradicsompüré, vöröshagyma, bors,
|
|
|
|
|