Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínt a tejjel, a cukorral és a vanília kivonattal néhány perc alatt épphogy felforralom. A zselatinlapokat beleteszem a tejszínes tejbe és addig keverem, míg teljesen elolvad benne. Négy kis tálkát hideg vízzel kiöblítek (így majd könnyebben ki tudom borítani a panna cottát tálaláskor) és igazságosan elosztom bennük a krémet. Megvárom míg kihűl és 5-6 órára hűtőbe teszem. Tálaláskor a tálkákat forró vízbe mártom és tányérokra borítom a panna cottát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nyáron friss gyümölcsöt kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
eva23
2014.01.31 20:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vanília kivonattal, zselatinlapokat beleteszem, tejszínes tejbe, panna cottát, tálkákat forró, zselatinlapokat, kristálycukor, zselatinlap, felforralom, igazságosan, kivonattal, tányérokra, beleteszem, tálaláskor, könnyebben, Tálaláskor, gyümölcsöt, habtejszín, tejszínes, kiöblítek, cukorral, borítani, teljesen, tálkákat, Megvárom, tejszínt, elosztom, elolvad, épphogy, vanília, kivonat, kristálycukor, habtejszín 30%-os, vanília kivonat 100%-os, zselatinlap,
|
|
|
|
|