Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az aszalt szilvát vörösborba beáztatjuk.A nyulat feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk és zsírban mindkét oldalát megpirítjuk. Megfelelő lábasba tesszük, ráöntjük a zsírt, amiben sült és hozzáadjuk az apróra vágott sonkát. A borból kivesszük a szilvát, félretesszük.A bort ráöntjük a húsra és felforraljuk. Tetejére rakjuk a szilvát, fedő alatt puhára pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gondoltam arra is, hogy elkészítem szárnyasból, bízom benne, hogy az is nagyon ízletes lesz.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
aszalt szilvát, nyulat feldaraboljuk, apróra vágott, borból kivesszük, bort ráöntjük, feldaraboljuk, felforraljuk, félretesszük, megpirítjuk, szárnyasból, elkészítem, beáztatjuk, vörösborba, hozzáadjuk, borsozzuk, Megfelelő, Gondoltam, kivesszük, ráöntjük, vörösbor, ráöntjük, pároljuk, Tetejére, mindkét, ízletes, szilvát, zsírban, szilvát, lábasba, füstölt, tesszük, nyúl, aszalt szilva, vörösbor, zsír, füstölt sonka, őrölt bors,
|
|
|
|
|