Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy régebbi, hagyományos módszerrel is süthetünk úgy csirkeszárnyat, mintha a grillben készülne.
Csupán fedeles, kétrészes hőálló tál szükséges hozzá. A
befűszerezett csirkedarabokat belefektetjük a tálba, meglocsoljuk az olajjal ;vagy helyette morzsolhatunk
rájuk vajat is, és lefedjük a hézagmentesen illeszkedő, jól záró tetővel.Előmelegítés nélküli sütőben,180 fokon 50 percig
sütjük, majd levesszük a tetejét, megemeljük 220-ra a hőfokot és rápirítunk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Dobálhatunk a csirkedarabok közé negyedelt hagymát, fokhagymagerezdeket,feleze tt paradicsomot, paprikát.
Köretként akár rizst vagy burgonyát kínálunk
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 08:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
grillben készülne, hézagmentesen illeszkedő, csirkedarabok közé, csirkedarabokat, csirkeszárnyat, belefektetjük, morzsolhatunk, csirkedarabok, hézagmentesen, befűszerezett, Előmelegítés, paradicsomot, csirkeszárny, meglocsoljuk, csirkeszárny, hagyományos, Dobálhatunk, módszerrel, megemeljük, illeszkedő, rápirítunk, kétrészes, negyedelt, szükséges, levesszük, Köretként, süthetünk, burgonyát, majoránna, csirkeszárny, őrölt bors, morzsolt majoránna,
|
|
|
|
|