Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A cukorból,lisztből,sütőporb ól,rámából,kakaóporból tejjel rugalmas tésztát gyúrunk,2 lapot sütünk belőle.A piskótát a szokásos módon készítjük el.A krémhez a tejet a lisztel felfőzzük,ha kihűlt hozzákeverjük a rámával elkevert cukrot és a meggyaromát.A kisült piskótát kockákra vágjuk,óvatosan a krémbe vegyítjük,meggyszemekkel dúsítjuk.A meggyes krémmel megtöltjük a két lapot.A csokimázhoz tojásfehérjét a cukorral gőz fölött felverjük,belekeverjük a rámát és a kakaport,majd a tésztára tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehűtve fogyasszuk.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szokásos módon, lisztel felfőzzük, rámával elkevert, kisült piskótát, krémbe vegyítjük, meggyes krémmel, tésztára tesszük, meggyszemekkel, Konyakmeggyes, hozzákeverjük, tojásfehérjét, belekeverjük, tojássárgája, tojásfehérje, kakaóporból, konyakmeggy, meggyaromát, csokimázhoz, PISKÓTÁHOZ, sütőporból, fogyasszuk, megtöltjük, TÉSZTÁHOZ, vegyítjük, felverjük, felfőzzük, készítjük, kockákra, szokásos, piskótát, piskótát, cukorból, lisztből, CSOKIMÁZ kakaópor, ráma, porcukor, tojásfehérje, KRÉM magozott meggy, konyakmeggy aroma, porcukor, liszt, ráma, TÉSZTÁHOZ, cukor, kakaópor, ráma, sütőpor, tojássárgája, liszt,
|
|
|
|
|