Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a mazsolát és a durvára vágott diót, mandulát, vagy mogyorót. Hozzáöntjük az olvasztott Ramát, könnyedén összekeverjük, és a masszát beleöntjük a kikent és kilisztezett őzgerincformába.
Előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük 200 °C fokon. A kihűlt süteményt 1,5 cm-es szeletekre vágjuk, és néhány percre még visszatesszük az 50 °C-os sütőbe szikkadni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A felesleges tojást lefagyaszthatjuk és a következő sütésnél felhasználhatjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.20 05:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felvert tojásfehérjéhez, durvára vágott, olvasztott Ramát, masszát beleöntjük, kihűlt süteményt, felesleges tojást, következő sütésnél, lefagyaszthatjuk, felhasználhatjuk, őzgerincformába, tojásfehérjéhez, Előmelegített, összekeverjük, kristálycukor, visszatesszük, tojásfehérje, kilisztezett, Hozzáöntjük, hozzáadjuk, olvasztott, beleöntjük, finomliszt, felesleges, szeletekre, süteményt, következő, szikkadni, könnyedén, mazsolát, mandulát, mogyorót, sütésnél, margarin, dió mandula vagy mogyoró, kristálycukor, finomliszt, mazsola rumba áztatva, tojásfehérje, Rama margarin,
|
|
|
|
|