Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tyúkot a leveszöldséggel és a húslével (vagy vízzel) legalább 2 órán át főzzük.
Amikor a hús megpuhult, a tyúkot kicsontozzuk. A mellehúsát vékony csíkokra vágjuk, és félretesszük. A tyúk többi részét pépesítjük.
Vajas rántást készítünk, és a tejszín felével lazítjuk. A másik felét a 2 tojássárgájával elkeverjük, majd a fenti anyagokat egyesítjük. Fehérborral kicsit megbolondítjuk.
Levesbetétnek a mellehúsát adjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.17 05:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
királynő tyúkhúslevese, tyúkot kicsontozzuk, mellehúsát vékony, tyúk többi, tejszín felével, másik felét, fenti anyagokat, mellehúsát adjuk, tojássárgájával, leveszöldséggel, megbolondítjuk, Levesbetétnek, tyúkhúslevese, kicsontozzuk, félretesszük, tojássárgája, leveszöldség, Fehérborral, pépesítjük, egyesítjük, elkeverjük, mellehúsát, mellehúsát, anyagokat, megpuhult, készítünk, legalább, húslével, királynő, csíkokra, fehérbor, lazítjuk, étvágyat, felével, egész tyúk, adag leveszöldség, húslé vagy, tejszín, liszt, tojássárgája, fehérbor,
|
|
|
|
|