Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megtisztijuk,ledaráljuk vagy apróra vágjuk.A sóval alaposan össze keverjük.Kis üvegekbe rakjuk jó alaposan tömjük meg,hogy a levegő kiszoruljon.Pici olajat tehetünk a tetejére, de nem kötelező.Felbontás nélkül 2-3 évig is eláll.Felbontás után he tekig is a hütőben.Felhasználásnál vegyük figyelembe,hogy sós.Egy egy ételhez 1-2 teás kanálnyit adunk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom és sokáig elál.Ajándékötletnek is jó.
|
|
|
|
1 komment
|
18 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.14 22:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
mildiko50 |
2011.12.15. 07:16 (#1) |
|
|
Én is szoktam csinálni zöldségekkel, de a káposzta nélkül. Leveseket, pörköltet ízesíteni. Nem értem hogy a káposzta minek bele? |
| |
|
|
|
zöldségeket megtisztijuk, sóval alaposan, levegő kiszoruljon, Felhasználásnál, Ajándékötletnek, mindenledarált, Zöldséglekvár, petrezselyem, megtisztijuk, petrezselyem, kiszoruljon, kelkáposzta, zöldségeket, zöldpaprika, figyelembe, ledaráljuk, paradicsom, Felbontás, fokhagyma, Felbontás, kanálnyit, sárgarépa, pasztinák, alaposan, keverjük, tetejére, üvegekbe, alaposan, kötelező, sárgarépa, petrezselyem gyökér, káposzta, paradicsom, karfiol, pasztinák, zeller gumó, karalábé, kelkáposzta, hagyma, zöldpaprika, gyömbér, fokhagyma, marék össze vágott zeller, marék össze vágott lestyán, sómindenledarált kilóra,
|
|
|
|
|