Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Metsszük be a paradicsomokat, majd távolítsuk el a héjukat. Pucoljuk meg a hagymát, és a paradicsommal együtt vágjuk vékony gerezdekre. A húst mossuk meg. A rozmaringról tépkedjük le a tűleveleket, és aprítsuk fel. Pucoljuk meg és felezzük le a fokhagymát.
Serpenyőben forrósítunk olajat, és süssük meg benne a húsok mindkét oldalát. Tegyük a hússzeleteket egy tepsire, majd süssük sütőben 10 percig. A sütés felénél tegyük bele a rozmaringot. a fokhagymát, az olívát és a paradicsomot. A citromot szeleteljük fel.
Vegyük ki a kotletteket, ízesítsük őket tengeri sóval és borssal, majd díszítsük a citromszeletekkel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek kínáljunk sült krumplit és salátát.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 07:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paradicsommal együtt, húst mossuk, rozmaringról tépkedjük, húsok mindkét, sütés felénél, citromot szeleteljük, fokhagymagerezd, paradicsomokat, paradicsommal, hússzeleteket, borjúkotlett, rozmaringról, borjúkotlett, paradicsomot, szeleteljük, kotletteket, rozmaringot, forrósítunk, tűleveleket, rozmaringág, Serpenyőben, Melegítsük, fokhagymát, távolítsuk, olívabogyó, paradicsom, gerezdekre, fokhagymát, kínáljunk, tépkedjük, olívaolaj, ízesítsük, borjúkotlett, lila hagyma, húsos paradicsom, rozmaringág, fokhagymagerezd, evőkanál olívaolaj, fekete olívabogyó nélkül, citrom,
|
|
|
|
|