Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonna szeleteket bevagdalom majd teflon serpenyőben szépen átsütöm. Amikor elkészült ki szedem egy tányérra és a szalonnából nyert zsiradékon megsütöm a ketté vágott és be irdalt kolbászt is, majd ezeket is ki szedem a tányérra. A zsiradékban üvegesre dinsztelem a csíkokra vágott hagymát pici sót teszek hozzá amikor elkészült csinálok a hagymába a 2 tojásnak helyet majd bele ütöm egyenként és ezt is megsütöm. Aki szereti a borsot meg lehet szórni vele. Majd ezt is tányérra rakom.
Kiváló villás reggeliként szoktam fogyasztani tápláló.
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hagymát csak nagyon kicsit kell megsütni, hogy finom maradjon és ne süljön le amíg a tojások elkészülnek.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
potyimari
2012.01.26 07:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonna szeleteket, szalonnából nyert, ketté vágott, zsiradékban üvegesre, csíkokra vágott, hagymát csak, tojások elkészülnek, lecsókolbász, reggeliként, fogyasztani, szalonnából, zsiradékban, vöröshagyma, serpenyőben, elkészülnek, bevagdalom, dinsztelem, szeleteket, zsiradékon, elkészült, elkészült, egyenként, megsütöm, tányérra, megsütöm, tányérra, szalonna, csinálok, maradjon, üvegesre, étvágyat, tányérra, kolbászt, vékony szelet szalonna, Közepes vöröshagyma, tojás, szál lecsókolbász, Pici, bors,
|
|
|
|
|