Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejfölt, a mustárt, a mézet, a citromlevet és borsot egy tálban összekeverem.
Az almát meghámozom, nagylyukú reszelőn lereszelem. A sajtot felkockázom, a virslit felkarikázom, a hagymát apróra vágom és a korábban összeállított majonézes alaphoz adom.
Minimum egy órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilnora
2014.06.15 21:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálban összekeverem, almát meghámozom, sajtot felkockázom, virslit felkarikázom, hagymát apróra, korábban összeállított, órára hűtőbe, ízek összeérjenek, összeállított, felkarikázom, összekeverem, összeérjenek, virslisaláta, citromlevet, felkockázom, mindenkinek, lilahagyma, lereszelem, meghámozom, nagylyukú, majonézes, citromlé, korábban, reszelőn, kiskanál, kiskanál, evőkanál, kiskanál, flakonos, mustárt, alaphoz, füstölt, Ajánlom, Minimum, alma, füstölt sajt, virsli, lilahagyma, evőkanál majonéz, kiskanál mustár flakonos, kiskanál citromlé, kiskanál, frissen őrölt bors,
|
|
|
|
|