Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgarépát és a fehérrépát megpucoljuk, majd felkarikázzuk. Pirítsuk meg az olívaolajon, adjuk hozzá a zöldborsót, pár percig kevergessük, és engedjük fel a vízzel.
Ha felforrt, sózzuk, adjuk hozzá a rózsáira szedett karfiolt és a tejet.
Szórjunk bele egy kis szerecsendiót, és főzzük addig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha elfő a víz, pótoljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fehérrépát megpucoljuk, rózsáira szedett, zöldségek megpuhulnak, szerecsendiót, felkarikázzuk, zöldségleves, szerecsendió, megpucoljuk, kevergessük, olívaolajon, megpuhulnak, sárgarépát, fehérrépát, zöldborsót, zöldborsó, olivaolaj, fehérrépa, sárgarépa, zöldségek, engedjük, Szórjunk, rózsáira, Pirítsuk, étvágyat, karfiolt, pótoljuk, felforrt, kívánok, karfiol, közepes sárgarépa, közepes fehérrépa, olivaolaj, zöldborsó, ízlés szerint, karfiol, szerecsendió ízlés szerint,
|
|
|
|
|