Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A meggyet lecsöpögtetjük,felöntjük rummal , 2 órát állni hagyjuk.A pudingport elkeverjük 1 dl tejjel,a többi tejet odatesszük melegedni,bele kaparjuk a vanília rudat,hozzáadjuk a pudingporos tejet és az egészet kézi habverővel csomómentesre keverjük.Belemorzsoljuk a gesztenyemasszát.Félrehúzz uk a tűzről és botmixerrel össze dolgozzuk.Vissza tesszük a tűzre,fűszerezzük fahéjjal és a mézzel. A rumos meggyet leszűrjük és hozzákeverjük.Ha felforrt levesszük a tűzről és kihűtjük.
Tálalásnál tejszínnel és narancskarikával díszítjük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ünnepek alkalmával is tálalhatjuk,nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.04 09:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
meggyet lecsöpögtetjük, pudingport elkeverjük, többi tejet, vanília rudat, pudingporos tejet, egészet kézi, rumos meggyet, narancskarikával, gesztenyemasszát, lecsöpögtetjük, Belemorzsoljuk, Gesztenyekrém, hozzákeverjük, csomómentesre, tálalhatjuk, fűszerezzük, pudingporos, mokkáskanál, botmixerrel, Félrehúzzuk, pudingport, tálaláshoz, elkeverjük, habverővel, alkalmával, tejszínnel, Tálalásnál, odatesszük, hozzáadjuk, gesztenye, felöntjük, díszítjük, levesszük, meggy kompót lehet, vanília, vaníliás pudingpor, gesztenye massza, tejszín tálaláshoz,
|
|
|
|
|