Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát kis kockákra vágjuk, bográcsba szórjuk az olajjal meglocsolva zsírját félig kisütjük.
A finomra vágott vöröshagymát és a nyúlcombokat hozzáadjuk, jól megpirítjuk.
A babot leszűrjük, a húshoz keverjük, annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi.
Kissé megsózzuk, a paprikakrémmel ízesítjük, erős tűz felett felforraljuk.
Ezután a tüzet visszavesszük alatta, a bográcsot letakarjuk, az ételt puhára főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mielőtt elkészülne, borral ízesítjük.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajjal meglocsolva, finomra vágott, nyúlcombokat hozzáadjuk, babot leszűrjük, húshoz keverjük, paprikakrémmel ízesítjük, tüzet visszavesszük, bográcsot letakarjuk, ételt puhára, paprikakrémmel, fűszerkeverék, visszavesszük, nyúlcombokat, vöröshagymát, felforraljuk, paprikakrém, meglocsolva, megpirítjuk, vöröshagyma, letakarjuk, elkészülne, hozzáadjuk, bográcsba, leszűrjük, ízesítjük, megsózzuk, szárazbab, bográcsot, szalonnát, ízesítjük, étvágyat, kisütjük, keverjük, nyúlcomb, Villányi, nyúlcomb, szárazbab, füstölt szalonna, evőkanál olaj, vöröshagyma, kiskanál csípős paprikakrém, villányi kékportó,
|
|
|
|
|