Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat hártyáitól megtisztítjuk, és 4x4 cm-es darabokra kockázzuk. Az almából vastag cikkeket szeletelünk, a szalonnából is hasonló darabkákat vágunk.
Az előkészített nyersanyagokat a következő sorrendben a nyársra húzzuk: hagyma, szalonna, máj, alma. A két végére egész hagyma kerüljön. Borssal körbehintjük, megkenjük olajjal, és színesre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kerti partira kiváló !
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
májat hártyáitól, almából vastag, előkészített nyersanyagokat, következő sorrendben, nyársra húzzuk, nyersanyagokat, megtisztítjuk, körbehintjük, előkészített, zöldpaprika, szalonnából, szeletelünk, hártyáitól, darabkákat, kolozsvári, sorrendben, darabokra, megkenjük, sertésmáj, következő, Sertésmáj, kockázzuk, színesre, szalonna, kerüljön, cikkeket, szalonna, hasonló, Borssal, almából, partira, sertésmáj, piros alma, apró hagyma, húsos kolozsvári szalonna, zöldpaprika, őrölt bors, étolaj,
|
|
|
|
|