Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
-A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
-Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit,
összekeverve sűrű masszát készítünk.
-Beleforgatjuk a masszába a húst.
-A máz hozzávalóit összekeverjük.
-A bundás húst bő forró olajban pár perc alatt kisütjük,
ahogy kivesszük az olajból a mázba forgatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom,frissen ropogós.
Lehet csípős ketchuppal is készíteni,
aki kedveli a pikáns ízeket.
TANÁCS:Érdemes dupla adagot venni a bundához,
és a mártáshoz,mert nekem nem lett elég.Én a mázhoz
tettem 1 ek vizet is,hogy ne legyen annyira sűrű.
Jó étvágyat kívánok!!!
|
|
|
|
0 komment
|
84 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.01 23:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kínai konyhán, bunda hozzávalóit, mázba forgatjuk, pikáns ízeket, összekeverjük, Beleforgatjuk, összekeverve, csirkemellet, Szezámmagos, hozzávalóit, hozzávalóit, kisütéshez, belerakjuk, ketchuppal, csirkemell, szezámmag, készíteni, forgatjuk, készítünk, mártáshoz, kivesszük, kisütjük, masszába, étvágyat, bundához, kockákra, BUNDÁHOZ, ketchup, olajban, nagyobb, FŐRE, csirkemell, olaj kisütéshez, BUNDÁHOZ, liszt, olaj, tojás, sütőpor, MÁZHOZ, ketchup, szezámmag,
|
|
|
|
|