Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, a darált húst és a lereszelt zöldségeket. Fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával.
Szokásos módon a hozzávalókból elkészítjük a palacsintatésztát és kisütjük.
A zöldséges hústölteléket a palacsintába töltjük.
A mártáshoz a felaprózott kapor felét kevés apróra vágott vöröshagymával vajon megpirítjuk. Liszttel meghintjük, húslevessel felengedjük, és simára keverjük. Ecettel, sóval, cukorral ízesítjük, jól felforraljuk a tejföllel, és simára keverjük.
Tálalás előtt belekeverjük a vágott kapor másik felét, majd a palacsintákra öntve tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalás előtt belekeverjük a mártásba belekeverjük a vágott kapor másik felét, majd a palacsintákra öntve tálaljuk.
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.22 22:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
kormendivince |
2012.01.23. 13:18 (#1) |
|
 |
Imádom! Bár az igazat megvallva a "Hortobágyi" a szaftja végett az igazi számomra! |
| |
|
|
|
apróra vágott, darált húst, lereszelt zöldségeket, hozzávalókból elkészítjük, zöldséges hústölteléket, palacsintába töltjük, felaprózott kapor, vágott kapor, palacsintákra öntve, mártásba belekeverjük, vöröshagymával, kapormártással, kapormártáshoz, palacsintákra, hústölteléket, palacsintákra, palacsintához, hozzávalókból, palacsintába, felforraljuk, belekeverjük, belekeverjük, belekeverjük, majoránnával, vöröshagymát, zöldségeket, megpirítjuk, Fűszerezzük, felaprózott, vöröshagyma, megpirítjuk, elkészítjük, húslevessel, felengedjük, töltelékhez, Zsiradékon, palacsintához, liszt, tojás, töltelékhez, darált, zsír, fehérrépa, sárgarépa, kicsi cukkini, vöröshagyma, bors, majoránna, kapormártáshoz, csokor kapor, ecet, liszt tejföl,
|
|
|
|
|