Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát. Míg a hagyma fonnyad, a tojásokat jó habosra felverem, és ráöntöm a hagymás szalonnára. Kevergetve addig sütöm, amíg a tojás megkocsonyásodik. Inkább lágy maradjon, semmint hogy kiszáradjon. Miután a szalonna sós, a tojást nem szabad megsózni, csak a tányéron, kinek-kinek ízlése szerint. Pirospaprikával is meghinthető.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nem fogyókúrázók reggelije de nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
xamada
2011.12.30 06:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
füstölt szalonnát, hagyma fonnyad, hagymás szalonnára, tojás megkocsonyásodik, megkocsonyásodik, Pirospaprikával, megfonnyasztom, megtisztított, fogyókúrázók, vöröshagymát, kiszáradjon, vöröshagyma, meghinthető, Kevergetve, kolozsvári, szalonnára, tojásokat, Szalonnás, szalonnát, reggelije, kockákra, felverem, szalonna, tányéron, rántotta, maradjon, megsózni, szalonna, fonnyad, finomra, tojás, nagyobb vöröshagyma, 20dkg kolozsvári szalonna, bors, paprika,
|
|
|
|
|