Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vizet, a vörösbort, az őrölt fahéjat és szegfűszeget együtt felére beforraljuk, és félretesszük hűlni.
1 csomag hidegen készíthető vaníliás pudingot az előírtak szerint elkészítjük. A málnát szitán áttörjük. Állandó keverés mellett hozzáadjuk a pudinghoz a málnavelőt és a kihűlt vörösboros főzetet, ízesítjük pici sóval, vaníliás cukorral, mézzel, végül a tejszínt is beledolgozunk. Aki édesebben szereti, tehet bele még cukrot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalásig hűtőbe tesszük. Széles szájú csészében tálaljuk, tetejére málnaszemeket rakunk.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
adri787
2013.01.19 14:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
őrölt fahéjat, előírtak szerint, málnát szitán, kihűlt vörösboros, málnakrémleves, beledolgozunk, málnaszemeket, szegfűszeget, félretesszük, beforraljuk, elkészítjük, málnavelőt, készíthető, hozzáadjuk, vörösboros, szegfűszeg, ízesítjük, vörösbort, csészében, édesebben, Tálalásig, pudingpor, pudinghoz, vaníliás, előírtak, áttörjük, pudingot, cukorral, vörösbor, vaníliás, vörösbor, málna, csomag vaníliás cukor, tejszín,
|
|
|
|
|