Fogás: ital, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gyümölcsöket felvágjuk
felöntjük a borral, főni tesszük
hozzáadjuk a fahéjat és a szegfűszeget
miután felforrt hozzáadjuk a cukrot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az alaprecepthez vörösbor, cukor és fahéj szükséges.
ezt az alapreceptet lehet variálni különböző módon találó hozzávalókkal.
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
mirkoczki |
2017.02.13. 10:16 (#1) |
|
 |
E recept alapvető hibája, hogy a bort forralja. Szakértők szerint ugyanis külön kell megfőzni a gyümölcsös, fűszeres szirupot, s ezt felengedni a kívánt mennyiségű borral és azt már csak fel kell forrósítani. |
| |
|
|
|
gyümölcsöket felvágjuk, alaprecepthez vörösbor, alapreceptet lehet, hozzávalókkal, alaprecepthez, szegfűszeget, gyümölcsöket, alapreceptet, édesítőszer, hozzáadjuk, szegfűszeg, hozzáadjuk, felöntjük, szükséges, különböző, felvágjuk, kiskanál, felforrt, vörösbor, variálni, maradhat, rudacska, kiskanál, félédes, narancs, kivonat, narancs, reszelt, fahéjat, félédes vörös, alma, negyed citrom reszelt héja, szem szegfűszeg,
|
|
|
|
|