Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szokásosnál sűrűbb palacsintamasszát készítek, a felvert tojásfehérjéket a végén adom hozzá, majd őrölt fahéjjal ízesítem. Beleforgatom az almaszeleteket, és forró, bő olajban aranysárgára sütöm. Szalvétán lecsepegtetem, porcukorral megszórom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kunattilane
2014.09.15 18:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szokásosnál sűrűbb, felvert tojásfehérjéket, végén adom, tojásfehérjéket, almaszeleteket, lecsepegtetem, Beleforgatom, aranysárgára, pongyolában, porcukorral, szokásosnál, megszórom, Szalvétán, készítek, fahéjjal, ízesítem, olajban, felvert, vanília, étolaj, Isteni, sűrűbb, tojás, finom, cukor, sütöm, hozzá, liszt, forró, vanília, liszt, alma, cukor, tojás, étolaj,
|
|
|
|
|