Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az áttört túrót átkeverem a tojással, a búzadarával, a liszttel, a reszelt citromhéjjal és egy csipet sóval. 12 gombócot formálok Nutellával a közepén úgy, hogy a hideg Nutellából, kiskanállal szaggatott golyókat, a kezemben ellapított túróba burkolom. Forrásban lévő, enyhén sós vízben kifőzöm, majd vaníliás cukorral és kevés, vajjal pirított zsemlemorzsába forgatom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2014.04.07 14:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
áttört túrót, reszelt citromhéjjal, csipet sóval, hideg Nutellából, kezemben ellapított, zsemlemorzsába, zsemlemorzsa, citromhéjjal, kiskanállal, búzadarával, Nutellából, túrógombóc, Nutellával, szaggatott, ellapított, tehéntúró, átkeverem, Forrásban, vaníliás, tojással, Nutellás, gombócot, liszttel, formálok, búzadara, golyókat, cukorral, forgatom, pirított, burkolom, vaníliás, citrom héja, csipet, liszt, csomag vaníliás cukor, egész tojás, zsemlemorzsa, tehéntúró, búzadara,
|
|
|
|
|