Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkeszárnyakat alaposan megmossuk.
A fűszereket egy tálkában összekeverjük, és a húsokat beszórjuk az egyveleggel, ügyelve a hajlatokra is, hogy egyenletesen fűszeres legyen mindenhol.
Kivajazott jénaiba fektetjük a fűszeres húsokat.
A vizet óvatosan a husik alá, mellé locsolgatjuk, a fűszerezésre vigyázva, ne mossuk le róluk.
Alufólia alatt 30 percig sütjük, levesszük a fóliát, és még kb. 20-25 percig aranybarnára sütjük.
Rizzsel/kenyérrel és kovászos uborkával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű, de nagyszerű. Húsimádóknak kötelező.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 14:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
jénai kikenéséhez, csirkeszárnyakat alaposan, tálkában összekeverjük, húsokat beszórjuk, fűszeres húsokat, vizet óvatosan, fűszerezésre vigyázva, csirkeszárnyakat, csirkeszárnyak, összekeverjük, locsolgatjuk, aranybarnára, Húsimádóknak, pirospaprika, fűszerezésre, egyenletesen, csirkeszárny, kikenéséhez, egyveleggel, Kivajazott, hajlatokra, fűszereket, bazsalikom, csipetnyi, levesszük, fektetjük, kenyérrel, mindenhol, nagyszerű, beszórjuk, megmossuk, uborkával, fűszeres, csirkeszárny, szárnyas fűszersó, oregánó bazsalikom, tárkony, curry, pirospaprika akár erős, csipetnyi bors, jénai kikenéséhez,
|
|
|
|
|