Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet finomra daráljuk ,majd összedolgozzuk egy tojással ,csipetnyi őrölt borssal és gyömbérrel,valamint a nagyon finomra aprított kínai kellel. A másik tojást a liszttel összegyúrjuk úgy,hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk és lisztezett deszkán késfok vastagságúra nyújtjuk.Egy 7 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle, minden korongra egy-egy kiskanálnyi húsos tölteléket halmozunk és a tészta széleit batyuként összenyomjuk .A batyukat a szójaszósszal ízesített húslevesben megfőzünk,majd a fölaprított újhagymával megszórva,melegen kínáljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha a kis batyuk feljöttek a felszínre még főzzük legalább 5-8 percet
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.18 23:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet finomra, nagyon finomra, másik tojást, liszttel összegyúrjuk, tészta széleit, szójaszósszal ízesített, fölaprított újhagymával, összedolgozzuk, csirkemellfilé, szójaszósszal, vastagságúra, összenyomjuk, csirkemellet, összegyúrjuk, fölaprított, Tésztabatyu, kiskanálnyi, húslevesben, újhagymával, korongokat, lisztezett, szójaszósz, gyömbérrel, tölteléket, megfőzünk, ízesített, csipetnyi, batyuként, csipetnyi, halmozunk, felszínre, feljöttek, nyújtható, húsleves, csirkemellfilé, kínai, szál újhagyma, tojás evőkanál szójaszósz, csipetnyi őrőlt bors, gyömbér,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|