Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított sárgarépát káposztareszelőn lereszelem, a hagymát, fokhagymát apróra összevágom, a répával összekeverem, forró olajon megforgatom. Húslevessel felöntöm, az apróra vágott petrezselyemmel és a szintén apróra vágott zellerzöld felével meghintem, puhára párolom. Lehúzom a lángról, előbb egyik kk. liszttel fátyolszerűen meghintem, elkeverem, majd a másik kk. liszttel is meghintem, keverem. Felengedem tejjel, ha kell, utánasózom, összeforralom. Meghintem a zellerzöld másik felével.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nokedlee
2014.01.24 19:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított sárgarépát, répával összekeverem, apróra vágott, szintén apróra, zellerzöld másik, káposztareszelőn, petrezselyemmel, helyettesíthető, leveskockával, fátyolszerűen, összeforralom, megtisztított, petrezselyem, összekeverem, Húslevessel, megforgatom, zellerzöld, sárgarépát, összevágom, Felengedem, fokhagymát, lereszelem, utánasózom, zellerzöld, zellerzöld, Meghintem, sárgarépa, meghintem, meghintem, meghintem, Sárgarépa, hagyma, sárgarépa, csokor petrezselyem, csokor zellerzöld, liszt, étolaj, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|
Linzer
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|