Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztához a margarint habosra keverjük a tojással és a kristálycukorral, utána hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, és még ezzel is átdolgozzuk.
Kikent tepsibe nyomkodjuk a tésztát, rárakjuk az epret (más gyümölccsel is lehet, de a legfinomabb eperrel, fagyasztott szamócát is használhatunk). Sütőbe toljuk 30 percre.
Miközben sül a sütink, elkészítjük a tetejére a habot: a 8 tojásfehérjét a kristálycukorral gőz felett felverjük habbá, majd egyenletesen elosztjuk a süti tetején, és még 5-6 percre visszatesszük a sütőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom sütemény.Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
starsoft2005
2014.03.08 08:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
margarint habosra, legfinomabb eperrel, süti tetején, kristálycukorral, kristálycukorral, használhatunk, tojásfehérjét, kristálycukor, kristálycukor, visszatesszük, tojásfehérje, sütőmargarin, egyenletesen, tojássárgája, gyümölccsel, legfinomabb, fagyasztott, elkészítjük, átdolgozzuk, fagyasztott, hozzáadjuk, nyomkodjuk, finomliszt, haboskocka, margarint, felverjük, elosztjuk, tésztához, sütőport, sütőmargarin, tojássárgája, kristálycukor, finomliszt, sütőpor, eper fagyasztott lehet, tetejére, tojásfehérje, kristálycukor,
|
|
|
|
|