Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot sós vízben megfőzőm, mikor megfőtt, leszűröm. Egy lábasba beleöntöm a paradicsompürét. A hagymát és a fokhagymát kevés vízzel leturmixolom, és hozzáadom a paradicsompüréhez. Hozzáadom a fűszereket, a vizet, és felforralom kb. 3- percig. Ha kész, leveszem a tűzhelyről, és belekeverem a babot. Állni hagyom 1-2 órát, hogy az ízek összeérjenek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom, önálló ételnek is!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.17 23:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lábasba beleöntöm, fokhagymát kevés, ízek összeérjenek, paradicsompürét, paradicsompüré, összeérjenek, Paradicsomos, leturmixolom, pirospaprika, belekeverem, felforralom, vöröshagyma, tűzhelyről, fokhagymát, bazsalikom, fűszereket, tarkababot, kókuszzsír, hozzáadom, Hozzáadom, beleöntöm, borsikafű, fokhagyma, beáztatom, megfőzőm, leszűröm, leveszem, maradhat, hagymát, tarkababot este beáztatom, doboz paradicsompüré, nagy vöröshagyma, gerezd fokhagyma, pohár, olaj vagy kókuszzsír, pirospaprika, borsikafű, oregánó, bazsalikom, méz maradhat,
|
|
|
|
|
Házikó
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
|
|
|
|
|